ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

احتمال آلودگی مو به کرونا چقدر است؟

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مضر بودن مواد ضدعفونی کننده نیز گفت: روی پوست بدن چربی خاصی وجود دارد که پوست را در مقابل خشکی محافظت می‌کند. زمانی که پوست خشک باشد ترک‌های ظریفی روی پوست ایجاد می‌شود که شاید با چشم هم قابل دیدن نباشد، اما عوامل محیطی مانند میکروب و مواد حساسیت‌زا می‌توانند از طریق همین ترک‌ها به زیر پوست راه پیدا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 18
کد خبر: ۴۳۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک متخصص بیماری‌های پوست و مو با بیان اینکه احتمال آلودگی مو به ویروس کووید-۱۹ کمتر از پوست بدن است، گفت: اگرچه رعایت بهداشت مو حائز اهمیت است، اما مانند دست، امکان شستن هر لحظه‌ای آن وجود ندارد.

 

دکتر سید مسعود داوودی درباره نگرانی‌های مطرح شده مردم در سامانه ۴۰۳۰ درباره میزان ماندگاری ویروس کرونا روی مو، گفت: هنوز به طور دقیق مشخص نشده که کروناویروس طی چه مدت زمانی روی مو ماندگاری دارد، اما ممکن است روی پوست بدن به خصوص روی دست مدت زمانی مانده باشد و در آن فاصله به دهان، بینی، چشم و حتی گوش هم مالیده شود و باعث سرایت ویروس به فرد شود.

 

وی افزود: بر همین اساس است که بر استفاده از دستکش تاکید وجود دارد تا دست با چشم، دهان و بینی تماس نداشته باشد؛ چراکه ویروس می‌تواند روی دستکش هم تا مدت زمانی زنده بماند و در صورت تماس، به داخل بدن منتقل شود.

 

داوودی با بیان اینکه زمان ماندگاری ویروس روی مو که یک بافت مرده است، کمتر خواهد بود، گفت: اگرچه رعایت بهداشت مو حائز اهمیت است، اما مانند دست، امکان شستن هر لحظه‌ای آن وجود ندارد. احتمال آلودگی مو به ویروس کووید-۱۹ کمتر از پوست بدن است، اما محدودیت شست‌و شوی مو نیز اهمیت زیادی دارد.

 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر مضر بودن مواد ضدعفونی کننده نیز گفت: روی پوست بدن چربی خاصی وجود دارد که پوست را در مقابل خشکی محافظت می‌کند. زمانی که پوست خشک باشد ترک‌های ظریفی روی پوست ایجاد می‌شود که شاید با چشم هم قابل دیدن نباشد، اما عوامل محیطی مانند میکروب و مواد حساسیت‌زا می‌توانند از طریق همین ترک‌ها به زیر پوست راه پیدا کنند.

 

این متخصص بیماری‌های پوست و مو تاکید کرد: پوست تا زمانی که سالم است، قدرت دفاع خوبی دارد، اما اگر آسیب ببیند در مقابل میکروب‌ها و مواد حساسیت‌زا نفوذپذیر می‌شود. یکی از ویژگی‌های مهم مواد و شوینده‌های الکلی و غیر الکلی این است که در صورت استفاده علاوه بر از بین بردن و تخریب چربی ویروس، چربی طبیعی پوست بدن را هم از بین می‌برند؛ بنابراین پوست را به تدریج خشک و آماده ترک‌های ظریف، التهاب، خارش و قرمزی می‌کند.

 

بنابر اعلام روابط عمومی سامانه ۴۰۳۰، داوودی همچنین گفت: اگر خارش، قرمزی و حساسیت پوست مزمن شود، درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم که در هر زمانی بعد از ضدعفونی کردن دست با آب و صابون و یا مواد شوینده الکلی و غیر الکلی با کرم‌های مناسب آن را چرب کنیم. اگرچه بعضی از ضدعفونی کننده‌ها خود با انواع ژل‌ها و یا نرم کننده‌ها ترکیب شده‌اند، اما بهتر است که بعد از استفاده باز هم پوست با کرم چرب شود./ ایسنا

ارسال نظر